zwembad de kulk zwembad de wilgenring zwembad ijsselmonde

zwembad de wilgenring

 


Kaart zwembad de wilgenring

Adres:
Melanchtonweg 70
3052 KV Rotterdam

Algemene informatie

Nieuw! Zwemles op zondagmiddag in zwembad de Wilgenring. Sinds 2018 is Aquajoy hier gestart. Wij hebben vanaf 14:15 uur de beschikking over het wedstrijdbad . Een unieke gelegenheid om direct te kunnen starten met de zwemles van uw kind.

Zwembad de Wilgenring is een ruim zwembad met veel ruimte voor de ouders om langs het bad plaats te nemen. Voor de lessen gebruiken wij het 6 banen, 25 meter wedstrijdbad dat beschikt over een verstelbare bodem. Hierdoor kunnen wij de diepte van het bad goed laten aansluiten bij de verschillende groepjes. In het zwembad kunt u bij de horecagelegenheid terecht voor een kop koffie en is er ruime zitgegelegenheid. Via een tv-scherm kunt u de zwemlessen ook vanuit hier volgen.

Wij starten op deze nieuwe locatie een pilot met een nieuw leerlingvolgsysteem. Voor u heeft dat o.a. als voordeel dat u online zwemlessen kunt annuleren en inhaallessen zelf kunt inplannen en de voortgang van uw kind kunt volgens. De pilot is mogelijk gemaakt door het Zweminstituut (collega zwemschool in Zoetermeer) die ons de mogelijk hebben gegeven om gebruik te maken van hun systeem.

Informatie zwemlessen

In zwembad de Wilgenring kunt u terecht voor reguliere ABC zwemlessen en zwemvaardigheidstrainingen. In tegenstelling tot de andere baden hanteren wij hier een 40 minuten rooster dat het gehele jaar door is geprogrammeerd met uitzondering van de feestdagen. Wij volgen de internationaal erkende diplomalijn van de ENVOZ. Voor meer informatie over de zwemlessen klikt u hier.

Bereikbaarheid

Het zwembad is prima te bereiken vanuit Rotterdam-Noord, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker, Schiedam, Vlaardingen en Bleiswijk. Voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Vanaf de snelweg A20 staat u binnen een paar minuten voor het zwembad. Ook met het openbaarvervoer is het zwembad goed bereikbaar. Zo loopt u van station Melanchthonweg (Metrolijn E) in een paar minuten naar het zwembad. Daarnaast rijdt tramlijn 25 langs het zwembad en stoppen er voor de deur 2 buslijnen (35, 174).